De grote brug bij Kyle of Lochalsh brengt ons op Strath, een van de gebieden van het Isle of Skye. Enigszins tegen de verwachting is het een prachtige dag met in de middag veel zon. We maken een kleine omweg over Waternish naar Trotternish, bij Edinbane is een kampeerplaats van de CC club. We hebben voor drie nachten geboekt en willen van hieruit het eiland verkennen. Ingewikkeld is dat niet, er zijn maar weinig wegen hier.

We zijn de afgelopen weken erg verwend met mooie landschappen en vergezichten, Skye steekt dat nog behoorlijk naar de kroon. We maken veel foto’s.

De camping is aan het water, Loch Greshornish — een zeearm van de Atlantische Oceaan. We zitten nog geruime tijd in de zon voor onze camper met uitzicht op het water en de tegenoverliggende oevers. We hebben geen enkele vorm van bereik hier, geen gsm en geen wifi. We zullen dit bericht proberen te publiceren als we bij een rit morgen ergens nog signaal vangen. Wel is de TV ontvangst prima, ‘s avonds kijken we met plezier naar Zomergast Pieter Waterdrinker.