Lippstadt

Twee jaar geleden bezochten we de architectuur biënnale in Venetië. De editie van 2016 is het eerste doel van onze reis. Het plan is om via Duitsland en Oostenrijk naar Italië te rijden.

Over het vervolg van de reis hebben we nog niet beslist. We zijn huiverig om ons als rijke ramptoeristen in het gebied van de recente aardbevingen te begeven, normaal gesproken zouden we daar wel door heen rijden op onze tocht in het najaar maar nu maar even niet. We denken dat Kroatië een goed alternatief is, we waren er een keer eerder maar er valt nog veel te zien daar. Mogelijk dat we vanaf daar langs Wenen teruggaan om Steven en Margot te bezoeken.

Dan zijn er grofweg twee mogelijkheden. Of we rijden vanaf Venetië langs de kust naar Kroatië, of we varen over van Ancona naar Split en rijden terug. We zien wel als we eenmaal in Venetië zijn. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze eerste stop is in de buurt van Lippstadt aan de Schäfermeiersee. We staan wel mooi, en het meer is prachtig maar je kunt er vanaf onze plek niet rechtstreeks komen. Nou ja, het is voor 1 nacht.