Bunn

Het is hier zo rustig en prettig dat we nog een dag blijven. De camperplaats bevindt zich tussen een meer aan de ene kant en een bos aan de andere. We maken een stevige wandeling in het bos. 

Het is een naaldbomenbos waar Zweden vol mee staat. Het wordt geëxploiteerd voor de energie, althans het Energived op het etiket betekent “hout energie” volgens Google Translate..

 

De zon helpt het bos om zijn beste kant te laten zien, we brengen er een aangename middag door, zelfs licht sportief want de hoogteverschillen zijn zo’n 150 meter die we een paar keer overwinnen.

 

 

Op het einde van de wandeling passeren we een aantal woonhuizen met mooie maar erg keurige, aangeharkte, tuinen. De brievenbussen vallen ons daardoor extra op: allemaal verschillend maar toch netjes bij en naast elkaar. Onder een heel praktisch afdakje, zelfs voor de brievenbus aan de linkerkant die er buiten dreigt te vallen is zo te zien een extra dakpan geplaatst. Alles bij elkaar wel een goede metafoor voor dit fatsoenlijke land.