Vandaag gaan we naar Bath. We rijden nog een keer door Cheddar, dat misschien vroeger een mooi dorp was, maar nu totaal is vercommercialiseerd. Op de weg naar Cheddar rij je door een gorge (de enige van Engeland zegt men). Hij is vrij smal, maar er zijn veel parkeerplaatsen gecreëerd. Het is deze zondag druk met fietsers, maar vlak voor ons steken ook een paar geiten over.

In Bath komen we vrij vroeg aan. Hoewel we een paar dagen willen blijven gaan we nu al met de fiets op verkenning.  Vanuit de camping bij de Marina loopt een goed pad langs de River Avon, dat vanaf zeker punt onderdeel is van de nationale fietsroute 4. We doen er vrij lang over, maar dat komt omdat we vaak stoppen om van het uitzicht te genieten.

Bij de Pulteney Bridge tegenover de Gall Market en de Guildhall maken we foto’s.

Dan door de stad weer terug, we komen voorbij Greenpark weer op ons fietspad langs de rivier. Zo hebben we al een aardig overzicht van de stad.

Bij de sluis langs ons pad is net een narrowboat aan het schutten. We blijven tot de schutting klaar is, Cor maakt een praatje met de bemanning van de boot en helpt bij het openen en sluiten van de deuren.

De Marina verderop ligt vol met narrowboats, een heel speciaal gezicht.