Er is regen voorspeld, maar het blijft mooi weer. In de stad is het zelfs warm. In de Scottish Shop doen Marianne, Patricia en Martijn allerlei inkopen, M&M kopen boeken in de shop van de Bodleian bibliotheek, Patricia in de boekwinkel. Op High Street drinken we thee en eten we scones.

Tegen halfzes vertrekken we naar Wolfson College. Babette heeft daar voor een half jaar een plaats om een boek te schrijven. Inmiddels is het gaan regenen, het weer is niet echt aangenaam. De rondleiding buiten is daarom erg kort, binnen wat uitgebreider . Wolfson College stamt uit de jaren tachtig en is modern van opzet. Geheel in Oxford traditie zijn er prachtige tuinen bij, het complex ligt aan een zijtak van de Thames. Prachtige omgeving.

Babette heeft een quiche en tabouleh gemaakt. Omdat de flat niet groot is wordt het schooteten, maar het smaakt uitstekend. Ook aanwezig is een oude vriend van Burcht, John Ashton. Burcht had hem 9 jaar geleden al eens meegenomen naar een eten in Utrecht bij Martijn en Patricia. Aangename avond in goed gezelschap met lekker eten.