Vinzelles – Rivoli

We nemen water in, in Vinzelles. De stortput voor vuil water is niet handig gepositioneerd, zoals op zoveel plaatsen. De bedenkers gaan heel vaak er van uit dat de loospijp wel middenonder zal zitten. Bij ons is dat juist in de wiellijn aan bakboord. Muurtjes en hegjes verhinderen ons vaak om te kunnen lozen, we zullen echt voor een definitieve oplossing met pomp en slang moeten gaan zorgen.

Bij Vinzelles gaan we weer de A6 op, saai stuk met bijpassend saai, somber weer. We gaan richting Chambery via de A43. Mooie maar dure route op weg naar de Fréjus tunnel, die zelf ook prijzig blijkt te zijn, ruim €54. 

Na de tunnel gaan we in Italië direct van de snelweg. Het weer is beter geworden. In de namiddag gaat de zon om deze tijd al lager staan.
We rijden naar Turijn tussen twee bergketens, de ene kant is donker, maar de andere wordt af en toe door een rossige gloed verlicht. Mooie tocht, het wegdek is niet altijd geweldig. 

In Rivoli vinden we een parkeerplaats waar campers mogen staan, hoog gelegen bij een park. Uitzicht op het dal is prachtig, maar nevelig.