Via Santa Cruz en Stanford naar San Leandro

De laatste dag met onze camper. De volgende dag moet de camper uiterlijk 10.30 uur ingeleverd worden. Daarom willen we een camping zoeken die dichtbij Hayward ligt. De weg loopt nog een tijdje langs de kust, maar is nu vierbaans geworden. In Santa Cruz maken we een stop. Ook een badplaats annex kermis. Nu nog niet druk.

Vervolgens van de weg afgegaan, via weg 17 en weg 82 naar Redwood, in de gids staat dat daar een camping is. We komen langs uitgestrekte velden met aardbeien, die geoogst worden.

We rijden door Silicon Valley. Dat is een gebied met lage gebouwen, huizen, soms winkels. Vrij druk, het is vrijdagmiddag, het weekendverkeer is waarschijnlijk al gestart. Even van de weg af om Stanford University te bezoeken. Prachtige campus, met een Rodin beelden tuin, Ook de toegangsweg naar de universiteit is mooi: allemaal palmen.

De uitgekozen camping in Redwood is meer een stalling voor campers. We kunnen ook niet vinden of je er kan staan, niemand te zien. Verder zoeken levert twee campings in San Leandro, nog dichter bij Hayward. Uiteindelijk, het is al laat geworden, komen we op een beetje oude camping te staan, maar er is stroom en water, dus die nemen we dan maar.